A kezdetek

 2009.01.19. 23:40

Hősünk élete egy kis faluban kezdődött, 1994-ben. Nevezzünk a lánykát Katynek.

Katy szülei nem voltak gazdagok de igyekeztek mindent megadni lányuknak. A fiatal hősnőről már az oviban kiderült, hogy nem mindennapi. Minden rendezvényen szerepelt és az ovónők el voltak ájulva a hölgyikétől.

A lány hamar felnőtt és ráébredt, hogy az élet nem habostorta. Szülei egyre többet balhéztak majd végül elváltak és Katy egy másik városba került, barátok és ismerősök nélkül. De a kalandok igazából csak ekkor kezdődtek. :)

 

Katy ekkor még csak 13 éves volt de azután a szülei tényleg minden kivánságát teljesitették. Nyaranta bejárták Európát és hösnönk minden országban gyakorolhatta nyelvtudását. Ekkor ébredt rá, hogy neki a középpontban a helye. Az unalmas iskolai sizndarabok már nem voltak elegek neki. Szerepelni akart. Ki akart menni Amerikába és Los Angelesben akart élni. Azt akarta, hogy mindenki tudja a nevét és hogy ha az utcán sétál viszontlássa magát az üzletekből.

Ezért még szorgosabban tanult. Főleg a nyelvet. Hallott arról a bizonyos dokumentum-filmről ami mostanság a neten terjed és a nagy titkot tartalmazza, mitől lehet valaki sikeres. Természetesen hősünk is végignézte a videót. És rájött, ő már rég tudja a titkot ami megváltoztatta az emberek életét...

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandozasok.blog.hu/api/trackback/id/tr55890000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása